Масова сеч на дърва в Западен Парк

08.01.2011

Падна малко снежец и реших да разходя кучето и крокодила в западен парк. Кучето да види малко сняг и да се порадва, а крокодила ако имам късмет да го изядат вълците… :)
Не останах доволен от разходката. Хубавото е че снега е заринал боклуците и не се виждат, лошото е че не може да скрие и циганията…
Квартал Факултето отдавна е навлязал в зоната на Западен Парк и винаги е било осезаемо присъствието на „братчедите“. Кози, крави, малки и големи сиганета… музиката се чува редовно. Мизерия боклуци и…сеч! Безразборна сеч на дървета за отопление! Няма да мръзнат я! Ето няколко снимки:

Положението винаги е било зле! Лошото е че не се подобрява, а става все по-зле. нямам надежда да се оправят нещата. Нямам и желание да се боря, предполагам и с вас е така. С годините оптимизма отстъпва място на реализма, а после и на песимизма. Не виждам смисъл дори и да пиша и да го прочетете полза няма. Лошо е, гадно е, а заслужава ли си да се опитваме да го променим? Това е само един от примерите. Как може циганите да изсекат половината дървета в Западен Парк БЕЗНАКАЗАНО? Полицаите не знаят кой ги е отсякъл? Управата на парка не подава ли жалби ? Вижте как са отсечени един метър над земята, бракониерите секат така бързо и лесно за да не се навеждат! Секат млади дръвчета тънки и лесни за пренасяне. Жал ми е за дърветата, но какво мога да направя аз при положение че ДЪРЖАВАТА НИЩО НЕ МОЖЕ /ИЛИ НЕЖЕЛАЕ/ ДА НАПРАВИ? Това е, съжалявам че се налага да четете това.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Масова сеч на дърва в Западен Парк, 10.0 out of 10 based on 3 ratings
Add This! Blinkbits Blinklist Blogmarks BlogMemes BlueDot BlogLines co.mments Connotea del.icio.us de.lirio.us Digg Diigo DZone Facebook FeedMeLinks Folkd.com Fleck Furl Google Google Reader icio.de IndianPad Leonaut LinkaGoGo Linkarena Linkter Magnolia Mister Wong MyShare Ask.com MyStuff Ask.com Yahoo! MyWeb Netscape Netvouz Newsgator Newsvine Oneview.de RawSugar reddit Rojo Segnalo Shadows Simpy SlashDot Smarking Sphere Spurl Startaid StumbleUpon TailRank Technorati ThisNext yigg.de Webnews.de ReadMe.ru Dobavi.com Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com Plugin by Dichev.com

One Response to Масова сеч на дърва в Западен Парк

 1. lilia on 08.01.2011 at 19:22

  Неприятна картинка

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


8 − 4 =

КАТЕГОРИИ

 • Няма категории

Страници

eXTReMe Tracker